onsdag 20 oktober 2010

I dag kom det...

Det är första snön jag syftar på! Visst är det underbart. Tänk att det är inte längesedan det var snö ute, eller hur? Det låg ju snö från december till mars. Undrar om det blir en repris av det?
I dag har det varit Häxor och hemsökta hus igen! Det är så trevligt. Underbar liten grupp och en fantastisk föreläsare! Jag njuter verkligen av dessa onsdagseftermiddagar!
I morgon ska jag hoppa in lite som vikarie i en mellanstadieklass och sedan blir det hem och på kurslitteraturen igen. Senare på eftermiddagen blir det utvecklingssamtal med trillingarna.
Måste berätta om mitt "anfall" igår. Det var hemskt! Körde fast i en så kallad diskursanalys som jag ska ha som metod till min C - uppsats. Och vad fasen är en diskursanalys? När Krille kom hem från jobbet låg jag i fosterställning i sängen och upprepade meningen: Nu hoppar jag av skiten, nu hoppar jag av skiten!
Min underbara man tog gav sig direkt på problemet och försökte hjälpa mig! Vilken snäll man jag har! Tillsammans tror jag vi löste det! Mitt tålamod var helt slut! Krille däremot gav sig inte utan lyssnade snällt på min utskällning och satte sig sedan ned och började läsa metodböcker ( den på engelska hoppade han dock över...)
Det blev bättre och bättre och nu känns det som om jag är på banan igen. Stackars Krille är alltid involverad i min utbildning (varken han vill eller ej). Han kan nog plocka ut en examen samtidigt som mig!

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....