fredag 29 juli 2011

Så väldigt bra

Jag är så tacksam, jag har ett så fantastiskt sommarjobb. Jag jobbar på ett gruppboende med fantastisk personal och fantastiska boende- kan det bli bättre? Jag är lyckligt lottad som har detta "extrajobb"! Det är så roligt att gå dit, jag känner mig välkommen och att jag jag nytta!
Detta jobba + mina vikariat inom skolan har gjort att jag nu efter 4 år heltidsplugg på högskolan inte har behövt ta några studielån och det är en sådan befrielse. Vad skönt att ta examen om ett år och inte ha några studieskulder!
I dag städas det (fast jag landar ofta vid datorn, det är rätt mycket roligare). Har plockat undan en del och dammat, snart bara golven kvar. Ser fram emot en skön hemmakväll med familjen, har jobbat mycket nätter och kvällar på sistone så en skön hemma kväll uppskattas!
Tror jag ska baka ett par goda pajer till kvällsmat, ska bara försöka få ner Jon till affären först. Sa till honom vid frukostbordet att han kunde cykla ned och handla till mig idag. - Har du ingen bil?, blev svaret! Jo, det har jag visserligen, men Jon kan ut och cykla lite tycker jag!
Var i stan igår eftermiddags och köpte vackra Lavendel som ska planteras. Skulle plantera i går men vi fick gäster. Det var en bekant till Krille från hans barndom! Mycket trevligt! Får plantera idag i stället!
Må väl

Älskade sessa

Älskade sessa

Våar ankor, gäss och höns

Våar ankor, gäss och höns
Solen skiner på våra fjäderbeklädda vänner

Gabriel bär på lille Elon katten.....

Gabriel bär på lille Elon katten.....